Söndag / solnedgång / godis

sondag
sol
 
Solnedgång
Det var så vacker solnedgång när vi körde hem i fredags! Jag saknar att ha utsikt. Ibland skulle jag vilja bo där det finns sjöutsikt.

Promenad
En promenad i skogen på 6 km i måndags med min man. Det var skönt och välbehövligt. Mera sånt!

Simning
Denna veckan har Tösen börjat simma i en ny grupp. Inte den tävlingsgruppen som är 3 gånger i veckan längre, utan bara träning 1 gång i veckan. Sedan går hon på jazzdans 1 gång i veckan. Plus följer med mig på Sh’bam ibland.

Godis
Jag köpte hem några av mina favoritgodis denna helgen. Anthon Bergs mandelägg och mandelägg med lakrits. Jag gillar även chokladkaramellerna med fyllning av nötcreme. Ett tips till påsk. Det är ju nästnästa helg det!

Vårjacka
Tösen fick en jättefin pastellrosa jacka från Esprit i lördags.

Städat
När man har städat huset. 🙂
”Wow honey, the house is so clean! Was the internet down today?

Paj
Ska vi äta paj imorgon? Pi-dagen, Pie-day. 3,14 Den 14 mars.

 
sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.