Söndag / snö / kalas

sondag
sondag
 
Mello
Har ni sett Daniel Norbergs parodi på Melodifestivalens låtar? Jättekul! Kolla här: Parodi. Han har även gjort om låtarna från förra och förrförra året.

Skor
Tösen fick ett par jättefina och sköna skor igår! Duffy som vi köpte på Nilson Shoes. Hon är så glad i dem så hon har dem på sig inomhus nu. Det är ju tyvärr snö ute hos oss igen.

Simtävling
Lilleman har varit på en stor simtävling på hemmaplan. Han ska fortsätta med simningen ett tag till trots allt. Men tösen kommer att byta till en träningsgrupp istället för tävlingsgruppen.

Kalas
Idag har vi firat barnens kusin som fyllde 1 år. Han fick hinkar, spade, sil, sandkaksformar som han gillade mycket! Sedan hittade vi en underbar bok som heter Sjung med Disney. Den innehåller 23 sånger med noter och text från många olika filmer. Du kan spela melodierna genom att trycka igång bokens spelfunktion. Och till storasysters förtjusning började boken med Frost!

Träning
Söndagar är min bästa träningsdag som jag inte vill missa! Idag fick jag dock missa lite av träningen på grund av kalaset. Men lite hann jag med i alla fall.

 
sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.