Söndag / tulpaner / mello

sondag
tulpaner
Tulpaner
Det är ju, som sagt, en stor favorit hos mig! Denna helgen njuter av av buketter i vit, rosa, mörkrosa, lila toner. Jag har haft tjejerna över på mat och mello. Jag lagade grekisk pyttipanna och sedan kladdkaka med glass. Och godis såklart!

Mello
Den första delfinalen i Melodifestivalen är avklarad och det var rätt låtar som gick vidare till final. Ace Wilder Don’t worry och Robin Bengtsson med Constellation Price. Roligast var Jonas Gardells schlagerskola och Stina Ekblad tolkar Groupie och så Las Ketchup 🙂

Jazzdans
Denna veckan har tösen börjat på jazzdans. De övar in en dans till låten Hold my Hand med Jess Glynne. Det blir troligen så att hon drar ner på simträningen framöver. Huvudsaken är ju att man tränaroch håller igång med något man tycker är kul. Styrka, kondition och smidighet.

Kvinnor
”Oavsett vad man ger en kvinna kommer hon ge dig något bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn, Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon sig ditt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så om du ger henne skit kan du förvänta dig ett HELVETE tillbaka.” Hittade på internet.

Instagram-husbands
Ironi. Ett gott skratt om du tittar på denna filmen!

Kroppsideal
Vi duger som vi är. Vi ska inte behöva känna att vi måste ändra på oss för någon annan. Jag vill inte påverkas av andra, jag bestämmer över min kropp. Jag behöver inte operera eller korrigera mig för att samhället förväntarsig ett visst utseende. Vi kan ändra idealen. ”Människors enskilda val blir andras ideal”. Summan av människors enskilda val bestämmer morgondagens normer.
Läs hela inlägget hos Hej Hej Vardag!

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.