Fototriss – träd

fototriss
träd
 
Fototriss 2016 har dragit igång! Det var ett bra tag sedan jag var med på trissen, kanske kan bli lite bättring på det nu med ett nytt år. Denna helgen fotograferar vi träd. Mina bilder är alla fotograferade idag. Den första var vid soluppgången. Den mittersta på vårt tallris med lampor i. Frostigt och fint just nu. Björkar är alltid fina och allting blir ju extra bra en solig dag med glittrig snö. Trevlig helg!
Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

6 kommentarer

  1. Härligt med dagsfärska bilder. Här var det 25 grader så jag har bara hämtat tidningen idag o då kände jag vad kallt det var. Men ändå härligt.

  2. >Violen: Det var runt -10 grader. Jag var utomhus och fotade två av tre bilder. Den på soluppgången är faktiskt från fönstret 🙂
    >Gunvor: Det är ofta så att när det är så där kallt är det också som vackrast. Hade vi haft -25 hade jag nog skyndat mig på fotopromenaden. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.