Söndag / Nyår / Bröllop

aondag
aondag
Mellandagar
Jag jobbade måndag och tisdag. Sedan har jag varit ledig resten av veckan. Det var skönt och välbehövligt. Jag är nästan helt frisk från min decemberförkylning, men tröttheten sitter i.

Nyårsafton
Det blev lugnt och stilla. Vi skulle ju stiga upp tidigt dagen efter. Vi var hemma hos våra vänner som vi brukar fira med. Vi åt hasselbackspotatis och fläskfilé, sås och sallad. Jag hade gjort en cheesecake till efterrätt. Spelade spel, gjorde charader och såg på tv.

Bröllop
Det är ett nytt år och vi börjar det med massor av kärlek! Den 1 januari var vi på bröllop. Den vackra bruden är Ps syster! Barnen är just på väg att kasta lite ris över dem. Vi hade en trevlig kväll med den närmsta släkten och vi åt jättegod mat! Sedan sov vi över ute i skärgården.

Duntäcken
Jag behövde köpa mig ett nytt täcke. Det från 2006 har gått sönder. Och då kom P på att han nog också skulle prova duntäcke. Så nu har vi duntäcken båda två. Julia och Ellen från Engmo dun. De är så skönt och så blir det så fint när man bäddar. Jag har bytt tillbaka igen nu från grå bomullsjersey till vit bomullssatin. Jag köpte även en ljusblå mys-pyjamas på Lindex.

Lakrits
Kolsvart i Malmö har en god jul-lakrits som jag smakade i onsdags. Dottern har suktat efter de fina pralinerna, som jag brukar köpa i present till vänner som fyller år. Nu blev det av att jag gav henne några stycken, hon valde ut dem själv. Hallonhjärtan var favoriten.

Snö
Det kom snö och minusgrader i helgen. Det behövs. Det är en hel del snö nu och -6°. Det verkar bli fint hela veckan som kommer.

Bio
En underbar jävla jul med Robert Gustavsson och kompani. Den var jättebra och rolig! Tösen och jag såg den tillsammans med min kompis och hennes dotter ikväll. Kul att göra något tillsammans.

aondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.