Söndag / glasögon till barn / Fars dag

sondag
sondag
November
Jag köpte lite nytt till utekrukorna på torget igår. Man får göra vad man kan för att pigga upp denna mörka, blåsiga, regniga månad.

Massage
Jag hade en skön stunds massage i måndags. Jag var hos min favorit som använder Maria Åkerbergs produkter. Hon hade även en goodiebag till mig! Jag köpte lite mera blåbärsdricka också.

Glasögon
Lilleman har fått ett par nya glasögon i denna veckan. Tur att det inte kostar så mycket med glasögon till barn längre. Vi betalade 795 kronor istället för över 5000 kr. Det är nästan samma styrka som tidigare, men de gamla var så repiga och även för små. Det går knappt att fånga den busen på bild.

Träning
Denna veckan har jag varit på Functional Moves. Det borde jag komma iväg på oftare! Sedan blev det Sh’bam med dottern. Ikväll är det Body Pump och Body Balance. Barnen har kommit igång med simningen igen denna veckan efter en period av förkylning och hosta.

Far
Barnen och jag, okej mest jag, köpte en present till Fars dag. En ugnspanna All Steel från Hackman. Vi ska inviga den idag när våra föräldrar kommer på besök.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.