Söndag / Aroma äppelträd

sondag
sondag
Solsken
Vilket skönt väder för en promenad! Tösen fotade mig. Vi tog barnen med oss ut och gick en lagom runda. De har varit lite förkylda och hostiga denna veckan. De har inte simmat någonting. Det blev ingen Sh’bam heller i fredags.

Satsumas
och clemenetiner börjar det bli säsong för nu. Så gott!

Äppelträd
Vi köpte ett äppelträd i fredags. Så nu har vi tre äppelträd igen på östersidan. Det norra är utbytt mot ett nytt. Valet föll på Aroma med höstäpplen som börjar bli klara i oktober. Det tar några år förstås.

Bio
Lilleman och jag har varit och tittat på LasseMajas detektivbyrå Stella Nostra. Det är kul att gå på bio tillsammans. Det finns fler filmer vi vill se framöver.

TV
Som jag skrev i fredags så har det blivit mycket slappande och mycket tv denna helgen. Fredagar Doobidoo och Skavlan. Lördagar Så mycket bättre och Downton Abbey. Söndagar blir det Bron och kanske även Solsidan som börjar ikväll.

Hök
Jag tror att det var en hök. Jag såg den precis som den med utsträckta vingar kraschade in i vårt altanfönster. Den hade en mus i klorna. Den satt och vilade en stund nedanför innan den flög vidare, fortfarande med musen i klorna och med tre skränande skator efter sig.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.