inspiration / Sandberg Essence

inspiration

inspiration
 https://sandbergwallpaper.com/

Sara Little miss fix it undrar vilka av Sandbergs fyra trender vi identifierar oss med. Det där var inte helt lätt. Men jag tänker nog mest på vilken stil jag gillar här. Vad som tilltalar mig. (Hemma har jag det som passar för just det lilla huset som vi bor, inte bara jag bor ju där utan även min man och mina barn.) Men det som väger över för mig är nog Essence som på bilden ovanför. Så jag säger Essence 60%, Nostalgia 30%, Lush 9%, Play1%.


Dagens låt: Ellie Goulding – Something In The Way You Move

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.