Söndag / solsken / Bron

söndag
söndag
Finhöst
Det är i början av hösten. Lönnlöven är fortfarande gröna på träden eller några har börjat att skifta. Det ligger några gula björklöv i gräset. Det var vackert när solen gick upp idag.

Massage
I fredags var jag och fick massage. Det är något som är välbehövligt och som jag kostar på mig oftare nu för tiden. Sedan har dottern och jag varit på danspasset Sh’bam. Kul! Jag har även varit på Body Pump och Body Balance med stretch och yoga. Det är bästa stunden på hela veckan!

TV
Jag ska titta på säsong 2 av Gengångare som börjar i SVT Play på tisdag. Sedan blir nog att jag kollar på tredje säsongen av Bron som börjar ikväll. Kanske kollar jag in Ängelby som börjar på måndag också. Det får inte bli för mycket tv bara 🙂

Rödbetschips
Jag köpte en påse med rotfruktschips. Det var helt okej. Det var rödbetschipsen som var godast, men som det var minst av i påsen.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.