Söndag / betygssystemet / de och dem

sondag
sondag
Åska
Vilket åskväder det var i tisdags. Jag borde varit upp och tittat på det. Denna vecka har varit ganska så varm runt 15-20 grader. Men hösten närmar sig.
 
Kladdkaka
Tösen fixade maten åt oss i onsdags. Till efterrätt fick vi kladdkaka i portionsformar med glass. Hon bakade även scones och lite annat smått och gott. Kul när de vill hjälpa till och prova på. Då får man låta dem hållas 🙂

Föräldramöte
Denna veckan har vi varit på föräldramöte. Vi fick bland annat se denna filmen som berättar om det nya betygssystemet som går från F till A. Dottern har ju börjat i 7:an och en ny skola. Det verkar väldigt bra och hon trivs i sin nya klass! Vi har även varit på utvecklingssamtal för sonen som går i 5:an. De har fått se sina klassfoton denna veckan också. från Kungsfoto detta året. Mycket finare!

De, dem och de
Om du har svårt för de eller dem så kolla in denna filmen! Sprid den gärna!

Sh’bam
Dottern och jag har varit på danspasset Sh’bam denna veckan igen. Det är kul!

Fjärilsim
Lilleman simmade 25 meter fjäril på 17 sekunder och 79 hundradelar. Det blev personligt rekord och en guldmedalj på lördagens tävling. Men sedan slarvade han och blev diskad för en felaktig start i bröstsim. Tösen satte pers. på 50 m rygg. Det blev även medalj med medley för henne.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.