Söndag / insidan ut / läxor

söndag
söndag
Insidan ut
Barnen och jag har varit på bio och sett Disney Pixars nya film Insidan ut. Den kan jag verkligen rekommendera. Jättebra film! Tillägg: Jag är inte så bra på recensioner. Men filmen var i alla fall bland de bättre! Jag gillar ju Pixars filmer jättemycket. Liksom Upp var denna tänkvärd. Jag både skrattade och grät där i biosalongen och det brukar vara ett tecken på bra film. Hela idén till filmen var väldigt kul, påhittigt! Se den!

Kusinträff
Vi har varit och hälsat på Ps syrra och hennes familj. Barnen har lekt med sina kusiner som är 2½ och ½ år gamla. Så mysigt att gosa med den där lille ½-åringen! Det är en rolig ålder.

Läxor
Nu är höstterminen igång och barnen har läxor att läsa. Vi övar på engelska glosor och även tyska, multiplikation, stavning med mera.

Frissan
Jag har inte klippt av så mycket på håret. Det bliv lite blonda samt kopparröda slingor. Sedan tog jag en liten runda på stan också.

söndag

2 kommentarer

  1. >W: Jag är inte så bra på recensioner. Men filmen var i alla fall bland de bättre! Jag gillar ju Pixars filmer jättemycket. Liksom Upp var denna tänkvärd. Jag både skrattade och grät där i biosalongen och det brukar vara ett tecken på bra film. Hela idén till filmen var väldigt kul, påhittigt! Se den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.