Söndag / äppelträd / simning

sondag
sondag
Äppelträd
Det har kommit några stycken äpplen i år. Lagon till en paj eller två. Idag har P klippt på de två träden vi har kvar. Vi tog ju bort det norra trädet.

Simtävling
Barnen har varit iväg på simtävling hela helgen. Tösen satte personligt rekord på 100 m frisim med 1 minut och 24 sekunder. Även personligt rekord på 100 m bröstsim. Lilleman satte på 50 m fjäril, 100 m bröstsim och 100 m ryggsim.

Poldark
Har ni sett Poldark? Den tredje delen av åtta sändes i helgen. Alla tre avsnitten finns fortfarande på Svt Play. Snyggingen Aidan Turner spelar rollen som Ross Poldark. Eleanor Tomlinson spelar Demelza.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.