Söndag / upzone / golf

sondag
lavendel
Golf
Denna veckan började lilleman på en golfkurs som är en gång i veckan. Hans morfar och jag var med och kollade in. Det är fyra grabbar i samma ålder och tränaren verkar bra. Han gillar det. Hoppas att han går till ranchen och tränar också med sina golf-kompisar efter skolan. Ett par killar från hans klass var i samma grupp och gruppen efter.

Simning
Denna veckan har barnen varit på uppstartsläger med simklubben. De har sovit borta i fyra nätter. En hel del simpass har det blivit och sista dagen var de på Upzone i Ängelholm. Det är en äventyrspark med höghöjdsbanor.

Träning
Denna veckan har jag passat på att gå på några extra tränngspass. Jag invigde mina nya träningskläder från Röhnisch. Functional moves, Grit strenght, Sh’bam, Body Pump och Body Balance. Det var första gången jag körde Sh’bam. Det ska nog bli några fler gånger framöver. Jag tänkte ta med dottern på det.

Ikeakatalogen
Denna veckan kom Ikea-katalogen i postlådan. Det var en detalj i rekvisitan som jag tyckte var extra kul! På sidan 108 finns det en Brio-barnvagn i orange manchester. Är det någon mer än jag som fastnade för den? Det är samma modell som jag åkte i som bebis. Min var dock i brun manchester med gul frotté på insidan.

Barnfria
Eftersom barnen var iväg på läger så passade P och jag på att gå ut och svira i fredags. Det blev i alla fall en drink i solskenet och sedan fortsatte vi till en mysig restaurang. Det har varit fin väder hela helgen!

Släktträff
Min mamma och hennes kusiner ordnade en släktträff igår. Det var roligt att träffa sina kusiner och sysslingar med mera. Barnen hade gillat att vara med, men de kom inte hem förrän senare på kvällen.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.