Söndag / odlingslådor / värme

söndag
söndag
Odling
I våra nya odlingslådor växer nu sallad och gräslök och jordgubbar. Det blir lite på försök. Nästa år kör vi igång lite mera. Tomatplantorna som vi har på lilla trädäcket där de brukar trivas, har inte alls kommit långt ännu. Det har inte varit så varmt. En av plantorna har små tomater varav en har fått gul färg.

Jobbat
Nu har jag jobbat min första vecka efter semestern. P och barnen har varit hemma. P har målat på garaget och lite på huset också. Han har fixat nytt tak med mera till uteförrådet bakom garaget.

Grillplatsen
Vårt nya trädäck ”grillplatsen” är nu invigt. Vi satt där och åt middag i måndags. Vilken varm kväll det var! Helt enkelt för varmt för att sitta inne på altanen. Vi har inte skaffat några nya möbler ännu, de gamla får hänga med ett tag till.

Cederträ
Jag gillar doften av cederträ! Jag har köpt några små ringar i cederträ på Åhléns. Man trär dem på galgarna i garderoben. Man får sandpappra dem en gång om året för att få fram ny trädoft. Det ska tydligen hålla ohyra borta också.

Tropiskt
Vilken skön kväll vi hade i fredags! Vi träffades hemma hos en kompis och åt god mat och pratade och skrattade. Sedan for vi till stan för att roa oss. Det var en varm kväll och natt. Ola Salo sjöng för oss.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.