Collage / skorts / mintgrönt

collage
collage
 
Om man vill ha lite rumsdoft men inte tända ett ljus, då kan man prova diffusers. Skandinavisk har fina. Sköldpaddsfärgade solglasögon med guldigt glas Halfmoon magic från Le Specs. Franklin taklampa i mässing Menu. Härligt mingröna Band Bay sängkläder från Beach House company. Mönstrat kuddfodral Geometric Bird från Patch NYC. En filt med björnar i bomullsmuslin från Fine Little Day.

Småblommig blus från KappAhl. Skorts i marinblått finns hos Pelle P.
Travelkit med småflaskor från Lilla Bruket. Snygga Willa boots som har metaltippar på fransarna. Mintgrönt är en färg jag gillar just nu! Här är en vas från House Doctor. Lyxigt svalt duntäcke från danska Ringsted dun finns på ellos. Eames karmstol i aluminium och tyg eller läder/tyg finns i många färger Vitra.


Dagens låt: Christine and The Queens – Saint Claude

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.