Söndag / kvistrosor / Merida cykel

söndag
blommor
Rosor
Kvistrosor Bridal piano, något i den stilen är det i buketten, samt två pionknoppar. Det kommer nog att bli fint när det slår ut.

Cykel
Merida CX500 heter Ps nya cykel. Racer/hybrid en landsvägscykel fast med däck som passar även på skogsstigar. Själv håller jag mig till min gamla Skeppshult.

Vårruset
Jag tog mig runt Vårruset på 5 km även detta året. Det var trevligt och vi fikade hemma hos en jobbarkompis efteråt.

Simtävling
Lilleman var med på sin första simtävling sedan han bröt av nyckelbenet. Han var med på frisim och på bröstsim. Hans tider låg ganska bra till, så han har inte tappat så mycket på 5 veckor. Det får ta tid, det gör ingenting. Fjäril och ryggsim får komma efter hand som han orkar.

Massage
Jag hade en massagetid i fredags. Det passade bra. Jag var öm i musklerna. Just idag känns det mellan vänster axel och nacken.

Regnigt
Igår kväll var vi fem tjejer som spelade äventyrsgolf i regnet. Sedan värmde vi oss med god mat på restaurang. Jag gav bort te och choklad i present.

Altanen
Idag satt vi på altanen mitt på dagen och åt middag, för vi hade värmt upp med kupéfläkt från 10 till 20 grader. Det blev chili con carne och ris. Sedan rabarberpaj med vaniljsås. Tulpanerna börjar slå ut i trädgården nu.

Gräsmattan
Gräsmattan är så grön och fin nu! Robotgräsklipparen Stickan har varit ute varje dag i en månad nu. Det håller mossan borta med en robotgräsklippare. P har gödslat två gånger också med Algomin och något annat.

BodyPump
Den nya releasen, BodyPump 94, testade vi på idag. Roligt!

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.