Söndag / pensé / Hunger Games

söndag
söndag
Penséer
De som heter ampel/minipenséer är mina favoriter. Jag brukar ha dem i någon färg varje vår. Detta året blev det mörklila med gult. Tankebubblor på franska blir les bulles de pensée.

Kallt
Vi har haft en kall helg. Frost eller nästintill på nätterna och runt 4° på dagen. Det är först idag som det är soligt och uppehåll ca 12°.

Hungerspelen
Denna helgen har vi tittat på film: The Hunger Games, Catching Fire och Mockingjay del 1. Den sista filmen i serien kommer på bio i slutet av detta året.

Simning
Lilleman simmade för första gången på ca en månad efter att ha brutit nyckelbenet. Han får ta det försiktigt i början och se vad han orkar med. Det var lättast med crawl. Bröstsim funkade också men rygg- och fjäril vågade han sig inte på. Det kommer att ta tid.

Shorts
Det är inte precis shortsväder här ännu. Men tösen provar sina nya dip-dye (vita doppade i grönt) shorts inomhus. Hon fick en turkos bikini också denna helgen. Skor och sandaler och klänning har hon också så att hon klarar skolavslutning och dop framöver.

Inlines
Tösen har fått ett par nya inlines. De kommer från Firefly Intersport och är i reglerbar storlek 37-40. Nya skydd har hon också för handleder, armbågar och knän. Och hjälm såklart! Själv har jag inte åkt på flera år. Hade jag bara haft en plan och slät bana utan trafik hade jag tyckt att det var kul.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.