Söndag / altanen / fruktsallad

söndag
rosor
Annandagen
Veckan började ju med lite påsk-ledighet. Det var skönt att hinna tvätta ikapp lite efter vår Sälen-resa. Och sedan jobba en 4-dagars vecka.

Massage
En riktigt bra massage som kändes ont-skönt och djupgående var jag på i fredags. Jag är så öm i skinkorna och yttersidan av skulderbladen nu. Det var nog välbehövligt. Jag har en ny tid om en månad igen.

Altanen
Igår invigde vi altanen för i år. Det var fint att sitta där. Vi hade Ps kusin och hans familj här på besök. Tjejerna åkte inlines. Jag lagade lax och risotto. Sedan gjorde vi en marängsviss.

Söndagsmiddag
Idag har vi haft våra föräldrar och Ps syrra och hennes barn här på besök. Jag gjorde en frittata med inspiration av detta receptet. Sedan hade vi en pastasallad och tillbehör. Till efterrätt fruktsallad med mandariner, honungsmelon, cantaloupe, kiwi, päron, banan och blåbär. Hallonsorbet från Sia glass är så god!

Bodypump
Mina favoritpass att träna är Body Pump som är styrketräning med skivstång, och Body Balance som är yoga- taichi- och pilates-inspirerat med mycket stretching och balansövningar.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.