Söndag / lakrits / våren

söndag
godis
Lakrits
Jag kan verkligen rekommendera mandlar med lakrits, salmiak och vit choklad. God Påsk från svenska Haupt lakrits.

Våren
Nu står det vår i kalendern. Det var en kall och lite snöig inledning på våren denna helgen dock. Jag tog ändå en lite städning på altanen och satte upp nya skärmgardiner där. Köpte påskliljor också.

Norrsken
Det har varit både norrsken och partiell solförmörkelse denna veckan. Vi såg tyvärr inte så mycket av det. Jag hade gärna sett norrskenet! Hoppas att jag får tillfälle någon mer gång i livet.

Gammelmorfar
Ps morfar, barnens gammelmorfar, somnade in lugnt på lasarettet i fredags efter att ha varit sjuk en tid. Han blev 92 år. Förra månaden dog barnens gammelfarmor och för tre år sedan deras gammelmormor. De har nu sin gammelfarfar kvar. Han är 95 år. Han var jättepigg fram tills för 8 år sedan då han fick en stroke.

Simtävling
Barnen har varit på tävling både lördag och söndag. Jag har inte varit med.
Barnen var på skoldisco i fredags. Tösen hade sin nya tröja från JC.

Smartbars
Jag gjorde energikakor igår. Barnen fick med sig till tävlingen. Hoppas att de gillar dem. Det är dadlar i dem, men säg inget!

Tjejkväll
Jag var hos en kompis igårkväll. Vi var fyra tjejer som brukar träffas och äta gott tillsammans. Sedan tog vi fram gamla fotoalbum och tittade på bilder från förr. Många härliga skratt!

Teckenspråk
Hur ser Jag är fri med Jon Henrik Fjällgren ut när den teckentolkas? Kolla in duktiga härliga Tommy Krångh när han gör flera av årets melodifestivallåtar! För att inte tala om Ylvis Stonehenge! Och vinnerlåten Heroes.

Musikförsäljning
Jag hittade denna sammanfattning av hur musik har sålts de sista 30 åren. På 80-talet var det mest vinylskivor, sedan kom kassetterna, CD-skivorna och så internet… Det är inte ofta vi lyssnar på våra CD-skivor nu för tiden.

Ylvis
Apropå Ylvis, kolla in Intelevator Intelligent Voice Activated Elevator.

 
söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.