Moodboard januari 2015

moodboard

 
Bilder: Fantastic Frank, by nord, Lookslikewhite (Felix Forest), Ceannis.

Vad har jag haft på mitt moodboard denna månaden då.
Det där med Chesterfield-soffa hade jag med även i oktober förra året. Artilleriet har en stor lädersoffa som heter Kensington på sin sida nu, riktigt maffig. Den kräver sin plats och sin miljö.
Annars så ser jag mycket soffor med skrynkliga lösa överdrag i lin. På denna bilden är det dock gardinerna som är långa, slarviga och skrykliga. Nåja, det är gardiner i alla fall. Och det är kul att få se mera av det i mäklarbilderna, som i denna fina bild som jag gillar från Fantastic Frank.

 
Det är januari och det är helt naturligt att gröna växter finns med på mitt moodboard då. Verkligen alla slags växter! Och mängder av olika vaser i glas tittar jag också på nu. Klarglas och rökgrå eller gröna, blåa och bruna toner.
 
Gamla fina franska parkettgolv med långa stavar lagda i fiskbensmönster. Jag kan inte få nog! Denna bilden kommer från Living Inside för Elle Decor fotad av Felix Forest precis som denna bilden med Serge Mouille-lampan.
 
Mjuka pastellfärger på stickade plädar och även tröjor. Chunky Throw i ull från Ceannis ser så mysig ut. Jag gillar grovstickat och flätmönster. Det blev en fin färgskala tillsammans på mitt moodboard idag.


Dagens låt: New World Sound & Thomas Newson – Flute
Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.