Köket 2015 / skärbrädor

koket

Här kommer några bilder från vårt kök. Fler bilder finns i kategorin Hemma eller i juli 2014. Jag har nog lite dille på skärbrädor, ständigt på jakt efter snygga bra modeller. Än är jag inte nöjd 🙂

Vi har köpte två nya i år, de är i ek från Duka kitchen life. Duka har förresten inte uppdaterat sin hemsida, Önska är inte återförsäljare utan det är Citygross. På bilden syns serveringsbrädan från Jamie Oliver, en skärbräda i akacia från Cervera, en skärbräda i bambu från Zwilling. Till höger står de två nya från Duka kitchen life. Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska ha dem så alla får stå framme. Den bänken ni ser här är förresten 70 cm djup.

 
De coola grytunderläggen som är som kryss är magnetiska och kommer från
Eva Solo. Knivblocket kommer från Global men knivarna kommer från olika ställen. Jag gillar inte att ha knivar på en magnetlist på väggen, knivblock är bättre. Brickan kommer från Svenskt Tenn, mönstret heter Vegetable Tree, samma som på gardinen. Marmorbrickan kommer från Hay.
Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.