Söndag / tredje advent / Lucia

söndag
lucia
Lucia
Idag har vi tillbringat hela dagen i simhallen. Först var det klubbmästerskap. Det blev 5 silvermedaljer till lilleman. Sedan var barnen med och sjöng i luciatåget. Innan de gick hem blev det även klädsim i lusselinnen 🙂

Advent
Vi har tänt tre ljus i adventsljusstaken. Barnen fick varsitt underställ i adventspresent. Tösen fick detta ljusblå i polyester från McKinley.

Julshow
I fredags så var P och jag på julshow och julbord. Mycket trevligt med sång och dans! Bland annat ett Abba-medley. Tur att stormen Alexander höll sig hyffsat lugn hos oss så att vi kunde ta oss hem utan bekymmer.

Saffransbullar
Jag bakade supergoda saffransbullar efter Leilas recept. Det blev ännu bättre denna gången då jag tog mediumstora muffinsformar istället för bullformar.

Massage
Jag var på en skön och välbehövlig massage i måndags. Jag har bokat in en tid till nästa månad också. Jag har haft ont i nacken på vänster sida sista tiden.

Tandhygienisten
Jag var på undersökning av tänderna i torsdags. Jag hade inga fler hål att laga, skönt! Jag fick ta bort tandsten. Det hålet som jag lagade provisoriskt 27/10 ska fixas i början på våren.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.