Söndag / kakor / höstlov

söndag
kakor
Kakor
Jag bakade kakor med vit choklad och tranbär. Samma recept som innan, fast jag bytte ut chokladen och tog bort jordnötssmöret. Sedan hade jag inte farinsocker utan tog ljus muscovado. De blev lite väl söta kanske.

Halloween
Vi har inte firat eller varit på någon fest. Det kom inte heller några barn och ringde på dörren. Men det verkar vara många andra som har firat i år om man tittar runt på instagram med mera.

Höstlovet
Barnen har varit lediga hela veckan och P har varit hemma med dem. De har varit i simhallen förstås. Lilleman har sovit över hos en kompis. Och tösen har sovit över hos en kompis tills idag. Bilen har blivit besiktigad och servad, robotgräsklipparen vinterförvarad och lite annat fix.

Lampor
Tösen har fått en ny taklampa. Den heter Butterfly och kommer från Aneta.
Vi köpte även en sängbordslampa. Hon är jättenöjd med att få sitt rum lite uppdaterat. Det blev ett väldigt fint sken från den taklampan.

Tandläkaren
Jag har inte lagat mina tänder sedan jag var barn, men denna veckan bokade jag en akuttid och fick en kindtand lagad. Det hade tyvärr hunnit att bli ett ganska så stort hål. Men förhoppningsvis slipper jag att rotfylla tanden.

Frost
Första frosten kom den 30 oktober. Men det har inte varit minusgrader här sedan dess och det ser ut att hålla sig på plus den kommande veckan.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.