Hotell Skansen Spa Öland

öland
Den hemliga resan gick till Öland! P har fyllt 40 detta året. Vi blev bjudna på en resa tillsammans med hans föräldrar, syrra och syrrans sambo. Vi har bott måndag till tisdag på Hotel Skansen Spa i Färjestaden. Vi hade hela spa-avdelningen för oss själva, inte så mycket folk där på en vardag i september. Badat i poolen och bubbelpoolen, fått varsin behandling. Jag fick spa-massage och P fick klassisk. Vi åt en god trerätters middag. Kollade in deras whisky-källare med över 1100 sorter.
Vi har också besökt Paradisverkstan som har massor av vacker keramik och en fin trädgård. Vi har ätit goda kroppkakor i Arontorp. Vi har haft soligt och varmt väder! En fin start på september.

september

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.