Bäddsoffa i lekrummet

lekrummet
 
Vi renoverade lekrummet 2012 med nytt golv, skrivbord, världskarta med mera. Nu har vi uppdaterat lekrummet till lite ungdomligare. Lekrummet 2.0 kan man säga. Vi har skaffat en bäddsoffa, Vikö från Mio. Den är framåtbäddad och har då en bredd på 135 cm. Nu behöver jag bara en bäddmadrass till den.

Vi har även köpt en ny stor matta som är jättemjuk, en wilton från Strehög. Vi har plockat bort två bokhyllor. Soffan står mot väggen som är mittemot världskartan och skrivbordet. Där på skrivbordet står numera även en gammal tv.
Vi har nämligen en ny tv i tv-rummet.

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.