Söndag / Kalmar slott / ny tv

söndag
kalmar
Kalmar slott
Idag har lillen och jag besökt Kalmar slott tillsammans med mina föräldrar och min bror och hans familj. Tösen skulle också ha varit med om hon inte hade blivit sjuk. Vi hade en varm dag. Det var trevligt att gå på guidad visning i paradvåningen. Lilleman blev dubbad till riddare efter att ha åkt på en häst och slagit ner en drake, stridit mot den svarte riddaren och andra tuffa utmaningar.

TV
Denna veckan har vi skaffat en ny tv, det blev en Philips på 48″ med ambient light. Den andra vi hade kommer att stå i lekrummet. Vi håller på att uppdatera det rummet lite med en bäddsoffa, ny matta och allmän upprensning.

Barnen
Måla ladan och fiska kräftor och andra aktiviteter på landet hos farmor och farfar är vad barnen har gjort denna veckan. De har varit hemma över helgen och nu är de på landet igen för att vara där en vecka till. Tösen har tyvärr varit sjuk och hängig hela helgen så det blev ingen grillfest hos oss i lördags som vi hade tänkt.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.