Collage / köket / önskelista

collage

collage

En liten önskelista i väntan på att köket ska bli klart:
Jag gillar inte kökshanddukar i bomull, men jag gillar kökshanddukar i halvlinne! Här finns fina på Hemtex. Träslevarna ska vara med tvär ände som dessa från Bagaren & Kocken. Saxen ska vara svart och med ett grepp som även funkar för vänsterhänta, som denna från KitchenAid. I köksfönstret ska det stå örter som
till exempel rosmarin.

Den bästa blandaren har ett enhandsgrepp som passar bra för både höger- och vänsterhänta att använda. Denna kommer från FM Mattsson.
Ett magnetiskt grytunderlägg från Eva Solo. Grytgaller från Ikea. Traktörpannan ska vara med två öron och passa för induktionsspis som denna från Gastrolux. Gurkmynta från Lilla Bruket är en favoritdoft på flytande tvål. Fyrkantig skärbräda i ändträ av ek från Ugglan och eggen.


Dagens låt: Jessie Ware – Wildest Moments

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.