Söndag / jordgubbar / sommarlov

söndag
jordgubbe
Jordgubbar
Här är årets första mogna jordgubbar från vår trädgård. Så söta!
Vi har inte planterat så mycket ätbart i år, bara tomater. Tomaterna har börjat att blomma denna helgen. Det har varit soligt väder nu lördag och söndag.

Planterat
Vi var på Plantagen och plötsligt kom vi hem med en fjädersparris till inomhus, en chokladblomma utomhus, en liten Sarah Bernhardt-pionbuske och några Lavendula angustifolia-lavendel till rabatten. Så nu får vi komma ihåg att vattna och hålla tummarna.

Nyklippt
Tösen har klippt av 12 cm och är ändå långhårig! Det var inte helt lätt att boka in en klipptid med kort varsel i skolavslutningsveckan, så den fick dottern. Lilleman klippte jag själv lite runt öronen på 😉

Skolavslutning
Barnen hade sina fina kläder med ankare på. De sjöng i kyrkan och fikade i klassrummet. Jag var inte med P var där och fotade. Barnens mormor, farmor och stora kusin var också med dem. Sommarlov!

Tiden
Tiden går inte åt så mycket till att blogga numera utan till att jobba. Men ett och annat inlägg hinner jag i alla fall få till, det är ju så roligt! Jag kommer att ha lite semester också om några veckor.

Renoveringen
Det går trögt just nu med försenade leveranser och strul. Jag har ingen aning om när köket kommer att bli färdigt. Från började trodde vi att det skulle bli klart på en månad men det blir nog två. Orka! Jag känner mig bara trött, håglös och apatisk. Jag längtar så till det blir klart!

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.