Söndag / Dr. Westerlunds / picknick

söndag
pelargon
Pelargon
Rosengeranium, Doftpelargon, Doktor Westerlunds hälsoblomma. Denna växten har jag inte haft tidigare, men nu står det en i badrumsfönstret. Den är fin. Jag tänker på min mormors veranda när jag känner den doften.

Tomater
Vi har fått tomatplantor av barnens farfar i år igen. De trivs bra på trädäcket.
Jag köpte en blomstertrappa förra året, som de står på.

Köket
Denna veckan har det nya taket kommit upp i köket. Vi har beställt kakel. Spackling och målning är på gång. Jag längtar så efter att få visa
före- och efter-bilderna!

Ankare
Det finns så fina kläder på KappAhl just nu med marint tema. Tösen har fått en skolavslutningsklänning med ankare på. Sonen har fått shorts och skjorta.

Lillkusinen
Vi har varit och hälsat på barnens lilla kusin som bor på landet denna veckan. Vi var barnvakter åt henne igår kväll. Det är så mysigt med sådana där små 1-åringar. Hon är så söt och så smart! Vi har även hälsat på hos barnens stora kusin som är 6 år denna helgen. Barnen har hoppat på studsmattan och vi har spelat tv-spelet Singstar. Vilken skön Kristi Flygare-helg vi har haft!

Picknick
Några av Ps kusiner kom hit i eftermiddag och vi hade picknick i trädgården med jordgubbar och glass. Spontant och trevligt!

Kärlekskoden
Jag har tittat ikapp de fem första avsnitten av Kärlekskoden på Svt play. En relationsserie där två singlar undersöker om vetenskap och ny forskning kan hjälpa dem att hitta den rätta partnern. Intressant.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.