fredag igen / rooibos te Johan & Nyström

trevlighelg
te
Jag hade fredagskänsla i onsdags och lördagskänsla på Kristi himmelfärds dag. Men idag är det inte söndag utan fredag igen! 🙂 Skönt! Jag har nämligen tagit ledigt denna klämfredag.
Jag gillar ju bäst örtte eller rooibos och dricker nästan bara det numera. Mest blir det Yogi Tea i påsar som går åt. Jag har smakat av mitt nya te som jag fick på Mors dag. Det är ett rött te, rooibos, med smak av havtorn och granatäpple. Det luktar och smakar mycket gott! T-TE från Johan & Nyström har alltså både
snygga burkar och gott innehåll.
Vill man baka sig en god blåbärsmuffins med crumble till så finns receptet här.
Tesilen heter Floattea floating tea-egg från AdHoc.
.

Dagens låt: Rixton – Me and my broken heart

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.