Collage / Holmegaard / paisley

collage

collage

Glas 30 cl från Holmegaard design: Per Lütken. De finns på Royal Design. Det finns fler storlekar. Jag gillar No.5. Vasen Äng från Klong design: Eva Schildt finns på Norrgavel. Snygg vattenkanna från Haws. T-shirt Hope av Greta Ringstrand finns i Rädda Barnens designshop. Bomullsskjortan från H&M verkar jag gilla.

Pennor från Typography by Arne Jacobsen Design Letters. Flytande tvål från Compagnie de Provence t ex Fikon eller Lindblomma på Norrgavel.
Vita trekvartsbyxor från Lindex. Sandfärgade sandaler från Vagabond. Påslakanset paisleymönstrat i grå/rosa Borås Cotton på Hemtex. Margrethe vispskål med lock Rosti Mepal. Smyckeskrin i svart kalvskinn Palmgrens.


Dagens låt: Röyksopp & Robyn – Every little thing

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.