Collage / djurmönstrat / Nagel

collage tankebubblor
collage tankebubblor
 
 Flytande handtvål lavendel från Terrible Twins finns på Dukat Bord. Svart mönstrad blus kommer snart på Lindex. Solglasögon sköldpaddsmönster från Linda Farrow i samarbete med Kris Van Assche på Artilleriet. Reproduktion av Caesar Stoffi & Fritz Nagel modulljusstake från 1965 på Dukat Bord.

Väska weekendbag från Qwstion på Frank Form. Porslin från Swedish Grace. Twin Table By Lassen med vändbar skiva Olsson & Gerthel. Nyckelring i läder finns på Frank Form. Byxor från Gina Tricot. Byxor från H&M. Topp från Lindex.


Dagens låt: The Pretty Reckless (Taylor Momsen) – Heaven knows

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.