Söndag / crawl / frissan

söndag
söndag
Crawl
Jag kämpar på med att lära mig crawla. Denna veckans lektion var väldigt givande. Det är så mycket att tänka på, speciellt tekniken på armtagen och andningen. Vi är 6 personer i gruppen så vi är inte så många. Denna gången fick lite mer individuella tips vilket var precis vad som behövdes. Det är ganska kul faktiskt. Och barnen hejar på!

Frissan
-Did you get a haircut? – Yeah, I got all of them cut.
Jag har klippt lugg igen och så har jag fyllt på med blonda slingor. Denna frisyren känns väldigt mycket jag. Idag var lilleman också och klippte sig.

Lasergame
Igår var lilleman och spelade Lasergame. Vad roligt de hade! Huvudsaken är att ungarna är nöjda. Jag har inte provat någon gång.

Selfridge
Jag tittade på Mr Selfridge på tv igår. Kul med en ny säsong!

Sommartid
Det där med att ändra klockorna är ju så onödigt tycker jag! Jag kan gå med på att ha sommatid året om bara jag slipper att ändra klockan. Men skönt är det i alla fall att våren och ljuset har kommit.

söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.