want need wear read

want need wear read
 
Want: Snittblommor! Jag önskar mig snittblommor! Papegojtulpaner, franstulpaner, piontulpaner, anemoner, ranunkel, Och alla möjliga färger men gärna vita, svarta, mörklila, ljusrosa och ljusgrönt. Bild från Interflora.
 
Need: Svårt det där med behöver, det blir mera jag vill ha igen, fast mera nyttopryl. De här mjuka fina frukostbrickorna i vackra träslag. Jag visade dem i maj-13 också. De kommer från Herriott Grace.
 
Wear: Sidenblus från Filippa K. Vackert material.

Read: Bokhyllorna är fulla, men om jag ändå ska önska mig någonting att läsa så väljer jag denna boken som jag hört mycket gott om. Den ska visst bli film också i sommar. The fault in our stars av John Green. På svenska heter den Förr eller senare exploderar jag.

 
Dagens låt: One Direction – Native (album)
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

  1. Tack för tipsen. Följer dem dock redan:) Tränar ju även efter Olgas bok:) Olga hävdar att man ska vänta i sex månader med att springa och det har hon fått mkt mothugg för… för hon har inga egentliga belägg för det – alltså det är ju väldigt individuellt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.