Le Labo / Kulan och Stubbe / grå påslakan

collage tankebubblor

collage tankebubblor
 Doftljus cedre från Le Labo. Skålar i keramik av Vincent van Duysen finns på When Objects Work. Handkräm från Lilla Bruket finns på Länna Möbler. Ljusstake Kulan försilvrad från Svenskt Tenn. Ekologiskt rooibos te med granatäpple och havtorn från Johan & Nyström på Bagaren och Kocken.

Svart blus i polyester från Lindex. Blus från Lindex i en snygg lite blank khakigrön färg. Crêppad svart kjol H&M. Grått påslakanset i bomullschambray från H&M. Skärbrädan från Bloomingville. Vasen Stubbe i klarglas av Carina Seth Andersson Svenskt Tenn. Korgar från House Doctor.

 
Min blogg ses bäst i Mozilla Firefox adblock plus.

Dagens låt: Klingande – Jubel

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.