Gott nytt år 2014

happy new year
 
tulpaner
serenity
Bild: https://lottaagaton.blogspot.com/2009/12/av-therese-sennerholt_30.html
Illustration av Therese Sennerholt. Citat av Reinhold Niebuhr.
Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.
En favorit som jag visade i min blogg i mars 2010.
 
Vi hade en trevlig nyårsafton! Vi var bjudna till vänner som vi inte har firat nyår med tidigare. Vi var 8 vuxna och ett gäng med barn. Vi hade knytkalas-buffé. Jag hade med mig små västerbottenspajer som jag gjorde i muffinsformar. Kul att träffa lite nytt folk och sitta och prata. Fyrverkerierna var fina ut över sjön.
De som vi brukar umgås med på nyårsafton träffade vi dagen innan istället och hade spelkväll, brädspel.
 
Det är nu, på morgonen (förmiddagen) när man vaknar, som det nya året börjar; årets första dag! Nu är det på riktigt. Det där med att stanna uppe på natten och skåla vid tolvslaget det räknas inte tycker jag. Man måste sova på saken.
GOTT NYTT ÅR 2014.
 
januari
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.