Söndag / Byredo / mellandagar

söndag
byredo
 
Bibliothèque
Det jag egentligen ville ha var slut, men jag fick ett doftljus från Byredo i julklapp. Min favorit, av de jag luktat på, är fortfarande Carrousel! Sedan gillar jag Fleur Fantôme och Bibliothèque också, men de känns för blommiga för min smak. Jag gillar inte viol men förhoppningsvis kanske vanilj och läderdoften kommer fram mera sedan än vad som har känts vid första intrycket i mitt Bibliothèque-ljus.

Gypsy Water
Min käre make provdoftade på Byredo-parfymerna Pulp och Gypsy Water åt mig och han valde Gypsy Water. Jag tyckte så här från morgon jag tog på mig den till kvällen: herrparfym?… unisex-doft… citrus… någonting mer… jag tror jag gillar den… ja men jag tycker om den… det är kanske rent av min parfym! En viss tillvänjning tog det men nu känns det väldigt bra! Parfymen är jag nöjd med och stannar här i mitt letande efter min doft.  

Mellandagar
Jag tycker att Juldagen och Annandagen fortfarande är Jul-dagar och inte mellandagar, alltså kan man inte ha ”mellandagsrea” då. Jag håller mig borta från affärerna i ren protest! När väl mellandagarna kommer så bryr jag mig inte så mycket om rean då heller. Barnen och jag har varit hemma och tittat på film, lekt med julklapparna och bara vilat oss. Inte bara vilat förresten för P och jag har varit och tränat i gymmet på crosstrainer.

Smällare
Jag hatar hatar hatar smällare! Där vi bor är det tyvärr ungdomsgäng som drar runt i bostadsområdena och tänder smällare som de kastar omkring sig. Det gör mig väldigt orolig och arg. Det har hållt på hela veckan nu. Jag hoppas att det lugnar ner sig när nyårsafton är över …eller när jullovet är över.
Nyår är inte min favorithögtid på året alls.

 
söndag

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.