Fjärde advent 2013

advent
 Dan före dan före dopparedan!
Och vi har tänt fyra ljus i adventsljusstaken. Det var en speciell morgon eftersom Tösen hade bjudit in två kompisar till att sova över. De var i lekrummet. Först tittade vi på Julkalendern, Barna Hedenhös. Sedan åt vi frukost och tände ljusen och änglaspelet. Barnen öppnade sina adventspresenter lite senare. De låg under granen denna gången. Det var en mumin-mugg Under granen vinter 2013 till dottern. Skedar till familjen. En tröja från Stadium och en tröja från Lindex som jag köpte för halva priset. Snart kan han väl klä på sig vanliga tröjor igen, det har varit koftor nu sedan han bröt nyckelbenet.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.