want need wear read

wantneed
 
Förra månaden gjorde jag denna önskelistan want need wear read. Det var så kul så jag gör om det denna månaden också, precis som Weronica. Men jag har visst lite svårt för att hålla mig till ämnet. Det verkar bli mest want och inte så mycket need och det där med fyra saker kan jag visst inte heller hålla mig till!

När vi så småningom gör om i köket skulle jag vilja ha nya lampor över matbordet. Nu har vi en lampa med två pendlar i och de täcker inte utkanten av bordet, där jag vill lägga morgontidningen. Tre stycken pendlar med mattsvart skärm skulle passa mig utmärkt som t ex Bestlite från Gubi.
 
Josef Franks kruka Hortus i mässing eller i glas för den delen. Svenskt Tenn har så många vackra saker! En fin användbar klänning till nyårsafton som denna svarta från Esprit. Ingen önskelista utan doftljus! 🙂 Här är Vetyver från Diptyque. Assietter Kastehelmi från Iittala vore fint att ha! En guide till världens hemligaste platser tycker jag skulle vara spännande att läsa.

Dagens låt: The Piano Guys – O come, Emmanuel
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.