Ole Lynggaard / Mauviel 1830 / Iittala

collage tankebubblor

collage tankebubblor
 Juldekoration i grått från Slowfashion House. Armband Sweet Drops i svart kalvskinn från Ole Lynggaard. Och ännu ett läderarmband detta från Faca. Vacker ugnsform i rostfritt stål från Mauviel finns på Artilleriet. Ljuslyktan Kivi i färgen regn från Iittala. Stora coola folieballonger på Ballonger.nu. Bricka i bok från Röshults. Mörk choklad-tryffel från Bräutigam finns på Bagaren & Kocken.

Ask Vitriini i glas och trä från Iittala. Grå sweatshirtbyxor H&M. Mössan Shinsky beanie är väldigt skön, jag har en från The North Face. Tumhandskar med trefingersmodell Kombi supra på Stadium. Skärbräda med styckningsdetaljer, används bäst som uppläggningfat, design: Petra Lundgren DesignTorget. Julpynt ren i träliknande utseende kommer från Blomsterlandet.


Dagens låt: John Rutter – Christmas songs

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.