Söndag / soffbord / vänner

söndag i punkt
söndag
Soffbord
Jag köpte ett nytt soffbord igår. Jag ville ha ett bord som var lite större och rejälare än det vi hade innan. Det blev lite mysigare där nu tycker jag.

Simträning
Lilleman har gått upp till nästa träningsgrupp denna veckan. Så nu tränar båda barnen tre gånger i veckan. De tränar på samma veckodagar och en av dagarna kan de åka bussen tillsammans till simhallen. Denna helgen har Tösen har varit på en simtävling i en simhall ca 6 mil härifrån. Det var P som var med henne.

Vänner
Jag hade två av min goda vänner här i veckan. Trevligt att ses och prata gamla minnen! Jag hade bakat hurtbulle-bröd med nötter i och några kakor. Jag bjöd på chilifisk med cashewnötter och ris också.

Skridskor
Båda barnen har varit på utflykt till en skridskobana med skolan. De hade termosar med varm choklad med sig. De tycker att det är roligt att åka. Men det är lagom det som de åker i skolan. Vi brukar gå iväg till en spolad bana här i området ibland också, när det är väder för det.

Skoldisco
Det var disco i skolans matsal i fredags. De som går i 6:an brukar hålla i det. Först var lågstadiet där för att sedan lösas av av mellanstadiet. De brukar ha kul när de går dit. Extra kul är att få pengar att handla i kiosken för!

Tvål
För ca en månad sedan köpte vi en Dettol no-touch tvål till badrummet. Igår fyllde vi på den efter att ha sett detta tipset på YouTube.

Julkalendern
Barnen och jag tittar på julkalendern från 2008 som är jätterolig!
Skägget i brevlådan som vi har köpt på DVD. Vi har även köpt Kaspar i Nudådalen. Nästa söndag är det dags för årets julkalender som handlar om familjen Hedenhös. Barnen har läst några av böckerna så de vet vilka de är. 

Utflykt
Vi har varit och hälsat på Ps syrra och hennes fästman. De håller på att renovera sitt nyköpta 50-talshus som bäst. Kusinerna var glad över att träffas. Det har varit en solig men blåsig och ganska så kall dag idag. Det är minusgrader nu.

söndag

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.