porträtt i svart-vitt

galleri fredag
Nillas
Min dotter. Foto: Nilla 2008

Inspirerad av tv-programmet Alla är fotografer (Se det!) så tänkte jag fotografera barnen tills idag. Men jag glömde helt bort det igår. Dessutom hade det varit bra med lite mera dagsljus! Så det blev inga nya bilder tills idag. Det fick bli en arkivbild på min dotter. Barnen och jag satt framför tv:n igår och tittade på den roliga julkalendern som vi köpt på DVD, Skägget i brevlådan. Trevlig helg!

Tillägg 22/11: Här hittade jag en inspirationsbild på familjeporträtt i profil.

8 kommentarer

 1. Söt och fin dotter.
  JA; det programmet är verkligen BRA!! Speciellt intressant då de talade om självporträtt.
  Mkt bra program. Älskar SVT så!! OCH att jag kan se allt här där jag sitter (har en liten manicks så att jag även kan se sk skyddade program som man annars bara ska kunna se inom sverige).

 2. Så fin bild på söt dotter! Det är något speciellt med svartvitt.
  Och familjebilden var helt fantastisk! Önskar man vore en så bra fotograf och dessutom kom på så fina idéer :-).

 3. Jag följer också programmet Alla är fotografer. Rätt kul, men litet för mycket spexande för min smak.
  Bilden på din dotter är helt underbar.
  Jag gillar dina inlägg. Du är föredömligt kort. Det är bara bra. Min dotter sade till mig i början av min bloggkarriär att jag skulle korta ner mina inlägg. Folk orkar kanske inte läsa om det är för långt.
  Trevlig helg!
  Hälsningar
  Birgitta
  Trevlig helg!
  Hälsningar
  Birgitta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.