hyacint / julpynta

i väntan på advent

hyacint
 Julpyntar ni överallt? undrar Tomtens dotter. Jag pyntar väldigt sparsamt och jag har nog inte ens tänkt på att ha julpynt i badrummet. Men i år, bara för att, så har jag satt in en liten hyacint där. Kannan fick ett rött band med God Jul på som jag köpte på Lagerhaus. Det är ett väldigt enkelt och billigt tips på julpynt; dekorera dina vanliga saker med ett rött band till jul. Så en hyacint i badrummet kan jag tänka mig, men någon röd toalettborste blir det inte. 😉
 
Och det är tidigt ännu, jag vet. Men inte för tidigt för hyacinter! Och det röda bandet får nog sitta kvar nu, trots att det bara var en prov-julpyntning jag började med idag. Jag smyger fram sakerna lite i taget. Dagens bloggtips är: Tomtens dotter. Erica har mycket att skriva om denna tiden på året i sin julblogg!

”Jag bryr mig inte om julen, jag bryr mig om advent! Jag älskar väntan, alltså uppbyggnaden av förväntan. Jag tar inte fram allting på en gång utan litegrann varje söndag, fram till den här explosionen som blir på julafton!”
Fritt citat av Jonas Gardell.

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.