Anasanga / Organic sheep / Marquart

collage tankebubblor

collage tankebubblor
 Något att hänga i granen; kopparfärgad diamant Louise Roe finns även i fler färger på Cachetu. Face är en serie med tre väggknoppar i mässing med olika former i två storlekar designade av Claesson Koivisto Rune för Skultuna och de finns på Artilleriet. Ljusstake i marmor med kopparpläterad stål Chunk av Andreas Engesvik från Menu på RoyalDesign.

Långhåriga fårskinn i olika färger från The Organic Sheep finns att köpa på Anasanga. Guldring ur serien Pailettes av Sakia Diez finns också på Anasanga. Vackert grålila satinband från Tine K finns på Inreda.com. Tunn långärmad topp med glittrigt tryck från Lindex. Ljusstake i läder by Wirth finns på Kaiku. Ljuslyktor i horn från Broste. Grå kudde med tryckt silvrig text från H&M. Stickad mössa H&M. Fladdermus-fåtölj i cognacsfärgat läder formgiven av Dennis Marquart för OX Design finns på Svenssons.


Dagens låt: Chvrches – Gun

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.