Söndag / höstlov / vitaminer

höst
höst
Höststorm
Veckan började med stormen Simone som svepte fram över landet. Inte kanske jättefarligt just där vi bor men ändå några nerblåsta träd. De vackra färgglada höstlöven är nu borta från träden och ligger bruna och blöta på marken. Finhösten är över och mörker och regn är att vänta.

Höstlovet
Det blev ett biobesök för barnen och mig. Vi såg LasseMajas detektivbyrå. Rolig! Sedan har det varit besök hos mormor och morfar och simträning och bara mys hemma. På Halloween, i torsdags, kom det fyra utklädda barn varav en Darth Vader. De fick godis såklart. Mina barn gick inte ut.

Vitaminer
November är här och jag har laddat upp med D3-vitaminer. Det är något vi nordbor behöver under vinterhalvåret! Vi saknar solen. Att äta fet fisk och ägg är bra men det räcker ändå inte till, så ett kosttillskott är inte fel när det gäller just D-vitamin.

Bubbelpool
Vi var hos goda vänner på middag igår. De har en bubbelpool på sin altan med utsikt över sjön. Väldigt vackert att sitta där på kvällen. Barnen älskar att bada också såklart!

Downton Abbey
Jag tittade ikapp idag på SVT-play. Inte så kul att Matthew är borta. Men den fjärde säsongen verkar faktiskt ändå väldigt lovande, det kan nog bli bra det här. Ännu mer tårögd blev jag av att titta på Så mycket bättre och det var Bo Kaspers låtar vi fick höra i nya versioner. Fint!

söndag
 

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.