Lasse-Majas detektivbyrå på bio

lassemaja
 Bilder: https://lassemaja.net/news/

Barnen och jag var på bio idag och såg LasseMajas detektivbyrå – von Broms hemlighet. Den var jätterolig! Barnen gillade den. Speciellt slutet på filmen var väldigt häftigt! Filmen är en fristående berättelse som bygger på Martin Widmarks karaktärer. Det är alltså inte en av böckerna som blivit film.

 
”LasseMajas Detektivbyrå – von Broms hemlighet är den första i en svit av tre filmer om det populära deckarparet Lasse och Maja. Den andra filmen LasseMajas Detektivbyrå – Stella Nostra beräknas få biopremiär 2014 och LasseMajas Detektivbyrå – Skuggor över Valleby väntas gå upp på svenska biografer 2015.” Filmdelta.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.