Beskow / Kumeko / metal letters

collage

collage tankebubblor
 Mugg med Elsa Beskow-motiv Videung. De klassiska och underbara berättelserna av barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow har tolkats av Catharina Kippel från Design House Stockholm. De finns bland annat på Designonline och Hemtex. Ljuslykta stjärna Indiska. Dekoration löv i tenn längd:13,5 cm från Svenskt Tenn. 8 ringar i rostfritt stål. Vissa med roséguldplätering och/eller glitterpolering från Edblad.

Svart ljusstake för fyra ljus Bibbi Hemtex. Stickad tröja i mörkblått från Lindex. Scarf Le Chat noir BeckSöndergaard. Golvkudden Knotty från Kumeko. Rostfri tillbringare Snacksbolaget 0,35 l finns på Grandpa. Magnificent metal letters från The Land of Nod. Doftljus från Sydney Hale company på Grandpa.
Matta beige Palermo på Mio.


Dagens låt: Mustasch – Double Nature

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.