ICA matkassen – Billiga Veckan

ica
Denna veckan provar vi att ha matkasse igen. Förra gången, i januari 2011 hade vi Family Food. Nu har vi beställt matkasse från ICA. Det finns några olika att välja mellan, vår heter Billiga Veckan 3-dagar för 395 kronor. Varor till tre maträtter i veckan är lagom för oss. I tisdags lagade P kycklingbiffar.
Igår gjorde jag potatis- och blomkålsmos med lax.

Det är skönt att få hjälp med att tänka ut recepten och få matkassen färdigpackad. Har man receptet framför sig och allt som behövs finns hemma, är det mycket enklare att komma igång! Sedan går det ganska så snabbt också och det är gott och hyffsat nyttigt. Så vi föräldrar ser många fördelar.

Ur barnens synvinkel är det inte alltid lika glatt. -Prova ny mat idag igen? Måste jag verkligen smaka av allt? Var det nödvändigt med blomkål i potatismoset? kan det låta. Men det går ganska så bra ändå.


Dagens låt: Ludovico Einaudi – Divenire

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.