Bates Motel

bates motel
 ”Nya skräckserien Bates Motel utspelar sig i modern tid och är en så kallad prequel till filmen Psycho. I serien får man följa den mörka bakgrundshistorien och se hur djupt invecklad Normans relation är till sin mamma och hur hon hjälpte till att skapa den mest kända seriemördaren av dem alla.” svt.se.

”Bates Motel är en amerikansk dramaserie om Norman Bates och utspelar sig kronologiskt före händelserna i Alfred Hitchcocks film Psycho. Serien fokuserar även mer på förhållandet mellan Norman och hans mor Norma.
Bates Motel är skapad av Carlton Cuse, Kerry Ehrin och Anthony Cipriano och spelas in i Aldergrove, British Columbia. Serien utspelar sig dock i den fiktiva staden White Pine Bay, Oregon under 2000-talet.” Wikipedia.

Vera Farmiga spelar Norma Louise Bates. Freddie Highmore (Kalle och chokladfabriken från 2005 och Spiderwick från 2008) spelar Norman Bates. Snyggingen Max Thieriot spelar Normans äldre halvbror Dylan Massett.
Olivia Cooke spelar Normans skolkompis Emma Decody.

 
Jag tipsade om denna tv-serien i början juni. Nu har jag tittat på den första säsongen tio avsnitt. Superbra!
Jag ser fram emot att det blir en andra säsong nästa år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.