5-kamp inför femman

storkdans
 
Vi bjöd in alla tjejerna som ska börja i femman på dotterns skola. Nio av tio kunde komma, en var bortrest. De är inte så mycket med tio tjejer på två klasser. Då var det kul att kunna göra någonting tillsammans allihopa. Det blev en lyckad kick-off inför skolstarten på måndag!

Vi har köpt en låda med saker som heter Super 5-kamp. Det var roliga och lagom svåra grenar. Sedan hade vi även frågesport med dem och vi åt grillade hamburgare och hemmavispad mjukglass med vaniljsmak och polkagris-strössel. Jag hade en av tjejernas mamma som hjälp med lekarna och P stod för grillningen. Kul att träffas igen efter sommarlovet.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.